Ha Ön is azok közé tartozik, akik szeretnék a lakáshitelüket stabil és kiszámítható, a jelenleginél kedvezőbb kondíciójú kölcsönre cserélni, a nagy múltú Sberbank Magyarország Zrt.-nél („Sberbank”) jó helyen jár. Az ügyfelek körében a fair és korrekt feltételeknek köszönhetően nagy népszerűségnek örvendő pénzintézet kedvező feltételekkel kínál kiszámítható kölcsönt a jelzáloghitel kiváltásához.

Bővebben...

Nemcsak ünnepekkor érdemes virággal meglepni szeretteinket! Kedvesét akár a egy nehéz héten, hétköznap a munkahelyén is várhatja Öntől egy csodaszép csokor a kedvenc színű tulipánjaiból, vagy a szerelme jeléül küldött tűzpiros rózsákból, vagy a szupernőies orchidea és liliom is csodaszép lehet és sokáig illatozik majd a kedves hölgy íróasztalán.

Bővebben...

A virágküldés és már önmagában a friss, vágott virág, mely alkalomhoz illő csokorba szépen be van köttetve – igazán szép és szívhez szóló ajándék lehet kedvesünknek, édesanyánknak, barátnőnknek – azonban a számtalan virágfajta és csokor stílus közül bizony nem könnyű dönteni! Bár minden virág gyönyörű a maga módján, mégis mindannyiunknak megvan a személyes kedvence, melyet a leginkább magáénak érez, és a legszívesebben látná azt élete nagy napján, ünnepén.

Bővebben...

Ingatlant vagy egyéb ingóságot ajándékozna? Azt tudta, hogy bizonyos feltételek esetén az ajándékozás illetékmentes? Ha ezekkel nincs tisztában vagy további ügyvédi segítségre van szüksége ingatlan ajándékozás témában, bátran keresse fel Dr. Lánczi Ádám ügyvédet, aki szakértője az ajándékozásnak.

Az ajándékozási szerződés

Mi is az ajándékozási szerződés és mikor kell készíteni? A polgári törvénykönyv szerint az ajándékozási szerződés alapján az egyik fél saját vagyona rovására a másiknak ingyenes vagyoni előny juttatására köteles. A juttatás csak akkor minősül ajándékozásnak, ha a másik fél számára egyben vagyoni előnyt is jelent, vagyis a másik felet gazdagítja.

Bővebben...

Mostanság sajnos minden ember kevés szabadidővel rendelkezik, így egy jobban előkerülnek a különböző online megoldások minden szakmában. Ilyen az ajándékozás is, pontosabban pedig a virágküldés. Rengetegen vagyunk úgy vele, hogy ismerőseink, barátaink, családtagjaink tőlünk távolabb élnek, így nincs rá lehetőségünk, hogy minden nap tartsuk a személyes kapcsolatot.

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu