Manapság bárki néhány egyszerű dokumentummal regisztrálhat a különböző munkaerő-kölcsönzőkhöz. A Humánia HRS Grouphoz például fényképes személyazonosságot igazoló okmány (lehet útlevél, személyi igazolvány vagy jogosítvány), lakcímkártya kell, továbbá iskolai bizonyítványok, egyéb végzettséget igazoló tanúsítványok szükségesek, hogy bejelentkezzen. A Humánia rengeteg segítséget nyújt az álláskeresésben megfáradtaknak, és mindenkinek, aki éppen munkahelyet keres vagy váltana. Az álláskeresés Budapesten és a fővároson kívül sem egyszerű. Néha az az érzésünk, mintha már minden létező álláshirdetést átnéztünk volna, nincs olyan álláshirdetés, amiről lemaradtunk volna, mégis, az igazi, nekünk való álláslehetőség még valahol várat magára.

Bővebben...

Elege van már abból, hogy hetek, hónapok óta eredménytelenül próbálkozik az álláskereséssel? Úgy érzi, hiába látni álláshirdetéseket, mintha egyiket sem önre szabták volna? Hiába lapozza át nap mint nap az állásajánlatokat, még mindig nincs munkája? Könnyítse meg a saját életét, és keresse fel a Humánia HRS nevű állásközvetítőt. Az cégnek köszönhetően az álláskeresés Budapesten és az ország bármely pontján egyszerűsödik. Az állásközvetítőhöz való jelentkezés, sőt a regisztráció is díjmentes, és kötelezettséggel sem jár, ellenben a cég közvetítésével jó állásba juthat.

Bővebben...

Diákmunkát szeretnél vállalni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A Fürge Diák iskolaszövetkezetben segítenek. A diákmunka szövetkezetben pontosan tudják, hogyan segítsék munkához a diákokat, hiszen évente húszezer diákot foglalkoztatnak. Ahhoz, hogy diák állást találj, kezdésként regisztrálnod kell a diákszövetkezetbe. Ehhez szükség lesz a nappali tagozatos tanulói, hallgatói jogviszony igazolására, a betöltött 16. életévre (iskolai szünetekben már 15 éves kor után dolgozhat a diák), a 18 éves kor alatti diáknál a szülő vagy törvényes képviselő hozzájárulására, a belépési nyilatkozat kitöltésére és a szövetkezeti vagyoni hozzájárulás megfizetésére (ez csak jelképes összeg, ezer forint, amit az első havi jövedelmedből vonnak le, és vissza is kapsz azután, hogy már nem vagy tagja a diákszövetkezetnek).

Bővebben...

Magyarországon keresne állást? Vagy inkább egy határ menti állás -t igényelne megpályázni? Az állásbörze.net nemcsak egy európai állásokra specializálódott Jobportál. Egy céltudatos buzgó állást szerző a külhoni munkát ajánlók és a külhoni foglalkozást kutatók közt.

Bővebben...

Dolgozzon Ön is Németországban.

Vállalkozásunk bejegyzése óta igen határozott ismertségre tett szert a Német munkavállalói piacon. Több száz ügyfeleink közt szerepelnek a BMW AG, Deutsche Bahn AG, E.ON AG, Lear Corporation, Münchner Rück, Siemens AG, világszerte közismert világcégek is. A pillanatnyi németországi munkalehetőség komoly lehetőségeket kínál az EU-s embereknek, így a magyar jól felkészült munkavállalóknak, professzionistáknak, illetve betanított, kisegítői munkát vállalóknak is.

Bővebben...

Ön is keres csak nem talál? Akkor lehet, hogy a rossz helyen keresi a magának való állást! A legjobb állások Budapestről! Keressen a Profession portálon magának fejlesztőként, tanárként, vagy értékesítőként, esetleg kőművesként.

Bővebben...

Ön is szeretne karriert építeni külföldön? Megismerne más vidékeket, embereket is? Keressen magának állást a Profession oldalunkon és építsen akár Angliában, vagy Németországban karriert.

Bővebben...

Magyarországon igen is sok a munkalehetőség, csak vannak, akik rossz helyen keresik! Portálunk a legtöbb munkalehetőséget igyekszik összeválogatni. Naponta frissül, több ezer ajánlat közül választhatunk. Önnek is fontos, hogy jól fizető állást találjon?

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu