Amikor valaki eldönti, hogy egy új autógumi-garnitúrát vásárol, akkor számos tényezőt szem előtt tart, ezek között a legfontosabb helyen természetesen a biztonság van, de érdemes figyelni a kényelemre, valamint arra is, hogy megfelelő legyen az új abroncs a sofőr vezetési stílusához. Az autogumiakcio.hu webáruházban a Vredestein nyárigumik több méretben is jelen vannak, érdemes kihasználni a nyárigumi akciókban rejlő érdekes lehetőségeket. Az autogumiakcio.hu oldalon kiváló Vredestein nyárigumi akciókat találhatunk, amelyek által rendkívüli ár-érték arányban juthatunk minőségi abroncsokhoz.

Bővebben...

Sokan nem tudják, de a gumik mérete is fontos szerepet játszik az üzemanyag takarékosság szempontjából. Az, hogy az adott abroncs mennyi üzemanyagot fogyaszt, sok autótulajdonos számára lényeges. A gumiabroncsakciok.hu oldalon megtekinthető 205/55R16 nyárigumi mérete leginkább luxuskategóriás autókhoz jelent megfelelő választás.

Az abroncsokon megtalálható jelölések információt szolgáltatnak a vásárlók és az eladók számára egyaránt. A gumikon látható első betűjel a gépjármű kategóriáját jelenti. A „P” személygépkocsit jelent, az „LT”pedig kisteherautót és így tovább.

Bővebben...

Megérkezett a jó idő, a hőmérséklet már tartósan 7 Celsius fok fölött marad, így lassan érdemes lecserélni a téli gumikat, mert már nem nyújtanak kellő biztonságot a vezetés során. De milyen gumiabroncsot válasszunk?

A Vredestein nyári gumi óriási kínálata között bárki megtalálhatja a kedvére való terméket, és most a gumiwebshop.hu weboldalról megvásárolhatja anélkül, hogy ki kellene lépni a lakásából. Az abroncsgyártó cég már nagyon régóta foglalkozik gumiabroncsok gyártásával. Termékei megbízhatóak, és kényelmes, biztonságos vezetést tesznek lehetővé.

Bővebben...

Egyre közeledik a tavasz, ami csak egyet jelent a robogósok és motorosok számára, hogy lassan elővehetik szeretett gépüket. Célszerű tavasszal és ősszel egy teljes átvizsgálást végezni robogónkon vagy motorunkon, hiszen fontos, hogy biztonsággal közlekedhessünk az úton!

Bővebben...

Városi terepjárónkhoz vásároljunk minőségi abroncsokat a téli időszakra is! a Pirelli gyártó nagyszerű termékeket kínál eladásra, kiváló áron árulja téli szettjeit. Érdemes megnézni az ajánlatait, hiszen biztosan találunk az autónk számára felelőt. A négykerék-meghajtással bíró autók számára nagyobb összsúlyt elbíró gumikra van szükségünk. A Pirelli téli gumi városi terepjáróra készült modelljei között biztosan találunk a teljesítménynek megfelelő típust.

Bővebben...

Talán sokaknak elsőre ismeretlenül hangzik a bonus-malus rendszer. Igaz, akiknek gépjárművükre kötelező biztosítást kell kötni, azok már biztosan hallottak róla. Ez ugyanis az a szisztéma, amelyben a biztosító jutalmazza a biztosított kármentes vezetését (bonus), ellenben megvonja a kedvezményt, pótdíjat állapít meg károkozáskor. A KGFB biztosítási díj megállapításakor figyelembe veszik a bonus-malus besorolás szerinti fokozatot.

Bővebben...

Ismerős lehet neked is, hogy autóval elugrottál a barátaiddal találkozni, mondván, hogy megiszol egy üdítőt velük, aztán az este egy fergeteges bulizással végződött, sok sör, vagy bor társaságában. Indultál volna haza, de nem akartad autódat otthagyni? Unszoltak a barátaid, hogy nem lesz semmi baj, vezess haza nyugodtan? Egy megbízható sofőrszolgálat ilyenkor jól jöhet!

 

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu