Ha unja már a sorozatgyártásban készült, jó minőségű és szép, ám ugyanolyan bútorokat, vigyen újdonságot az életébe a raklapbútorokkal. Az alapvetően a szállítmányozásban használt, fából készült, masszív és strapabíró raklapokat mintha csak arra teremtették volna, hogy bútorokat készítsenek belőle. Ma már több cég foglalkozik azzal, hogy a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően készítse el a különleges raklapbútorokat, de persze sokan örömüket lelik abban, hogy odahaza, a saját két kezükkel munkálkodjanak a lakás új ékén.

Bővebben...

Rusztikus szerkezet, megmunkált deszkák, ipari küllem - ez jellemzi a raklapból készült bútorokat. Egy új design, a letisztult formák kedvelőinek divata. A raklapok újrahasznosítása hatalmas méreteket öltött napjainkban, lakberendező oldalak százai foglalkoznak raklapokból készült bútorokkal. Egyre többen vállalkoznak otthoni barkácsolásra, hogy ötleteiket megvalósíthassák a nyers raklapokból. Ez lehet kerti bútor, szekrény, ágy, dohányzóasztal, egyszerűen nem létezik olyan bútor, amit ne lehetne raklapokból elkészíteni.

Bővebben...

Mivel az ágymatracokat sok évre vesszük, fontos néhány hasznos tudnivalóval tisztában lenni a vásárlás előtt. Erre is jár garancia, ahogy minden másra, amelyet a matracgyártó ad a vásárlónak. Az viszont típusonként eltér, hogy mire vonatkozik, hány évre. Az ágybetétekkel sokkal jobb a helyzet, mint például a méregdrága laptopokkal vagy háztartási eszközökkel, ahol 2-3 év a garancia: matracra jellemzően tíz, de akár 25 év is jár. Persze ehhez meg kell őrizni minden szükséges dokumentumot, elsősorban a garanciajegyet.

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu