A szemszárazság kialakulásának veszélye az átlagosnál nagyobb mértékben veszélyezteti az irodai környezetben munkát végző, számítógép előtt ülőket, akik a nap nagy részében intenzíven használnak monitort, tabletet vagy okostelefont. A klímaberendezés működése fokozza a szem felületét védő könnyfilm párolgását, a folyamatos monitorhasználat pedig csökkenti a pislogási gyakoriságot, ami szintén a szem kiszáradásához vezet. Amennyiben gyakran tapasztal viszkető, szúró vagy égető érzést szemében, érdemes kipróbálni az Artelac® TripleAction (www.artelac.hu/termekek/artelac-tripleaction-szemcsepp) hármashatású nedvesítőszert, mely a szem felszínén maradva erőteljes nedvesítést biztosít a tünetek azonnali és tartós enyhítése érdekében.

Bővebben...

Túlzott tévénézéssel, fokozott monitorhasználattal könnyen megerőltethetjük szemünket, ami szemszárazsághoz vezethet. Kemény kontaktlencse viselése és a különböző környezeti hatások (például klíma, fűtés, por) is hasonlóan kellemetlen problémákat okozhat. A szemszárazság tünetei a szúró, égető, viszkető érzés és a homályos látás. Ilyenkor ahelyett, hogy reflexszerűen megdörzsölnénk a szemünket, érdemes lenne valamilyen szemcseppet alkalmazni, ugyanis a szemfelszín nedvesítése sokkal hatékonyabb módszer a szemszárazság tüneteinek enyhítésére. Fontos rövid időn belül helyreállítani a szem felszínét borító könnyfilm ideális méretű rétegét, ugyanis ezzel nemcsak a kellemetlen tüneteket szüntetjük meg, hanem a szem egészségét is óvjuk, és elkerülhetjük a szaruhártya károsodását. Az Artelac® CL (www.artelac.hu/termekek/artelac-cl-szemcsepp) elsősorban megnyugtatja és felfrissíti a szemet, alap megoldást nyújtva a szemszárazságra. Emellett elősegíti a szemfelszín nedvesedését szemszárazság-érzés vagy a szem fáradtsága, esetleg a szemben jelentkező égő érzés esetén.

Bővebben...

Többen rossz gyerekkori élmények miatt nemcsak nem szeretnek fogorvoshoz járni, szinte elvonszolni sem lehet őket a fogászatra. Még akkor sem, amikor égetően szükség van a szakemberre. A kezdetben kicsinek tűnő baj (nem teljesen tiszta a fog, néha fáj, és még sorolhatnánk) komolyabb fogászati problémákká nőheti ki magát. Az Uniklinik Zuglói Fogászaton segítenek abban, hogy a fogászati kezelés ne legyen rossz és maradandó emlék. A klinika az 1997-es megalapítása óta azzal (is) vívta ki az elismertséget, hogy ügyfélközpontú ügyintézéssel és kezeléssel fogadja a pácienseket. Az orvosok, az asszisztensek és a kezelés összes szereplője tudja, hogy a fogászati székben alapvetően nem kellemes eljárásnak van kitéve a páciens, ezért mindent elkövetnek annak érdekében, hogy fájdalommentessé és emberközpontúvá tegyék a kezelést.

Bővebben...

Ha ezt a szót halljuk, vitamin, valószínűleg nem kell megmagyarázni a jelentését, hisz a vitaminokat mindenki ismeri. De meg tudjuk-e határozni, pontosan, milyen anyagokról beszélünk, ha a vitamin kifejezést használjuk?

Bővebben...

A varicella zoster vírust kevesen, a bárányhimlőt annál többen ismerik. A vírus könnyedén terjed a fertőzött emberről a még védettséggel nem rendelkező, úgynevezett fogékony emberre.

A bárányhimlő terjedése

A légúti váladék viszi a vírust, azaz a köhögés, a tüsszentés vagy akár közvetlen érintkezéssel is fertőz a bárányhimlő. A lappangási ideje 14 nap, s a fertőzött már a tünetek megjelenése előtt 1-2 nappal képes átadni a betegséget. Bár a bárányhimlő átvészelése életre szóló védettséget ad, a vírus megmarad a szervezetben, s idősebb korban övsömört okozhat.

Milyen életkorban veszélyes különösen a bárányhimlő?

Az emberek döntő többsége, kilencven százaléka még az óvodáskor vége előtt átesik a betegségen, a maradék azonban csak felnőttkorban kapja el, márpedig a felnőttkori bárányhimlő súlyosabb lefolyású. A bárányhimlő tünetei megkeserítik a beteg gyermek s bizony a család életét is. A kicsi nehezen uralkodik magán, elkaparja a kiütéseket. Ezt előzhetjük meg azzal, hogy rövidre vágjuk a gyermek körmeit.

Bővebben...

Toothache can be quite unpleasant and aggravating; therefor we should do everything to prevent it, even if we are abroad. If we need immediate help, in the form of an urgent dentist we should definitely go to visit www.emergencydentistin.london or search for London emergency dentist on Google or Yahoo.

Bővebben...

Az élethosszig tartó gyönyörű mosolyhoz gondos és alapos fogápolás szükséges. Nem elég a rendszeres fogmosás, a cukros ételek mellőzése, évente többször fogorvosi ellenőrzésen is át kell esnünk. A kontrollok alkalmával kiszűrhetőek a rossz fogak, melyek tovább romlása kezelés útján megállítható.

Bővebben...

Akinek volt már magas a vérnyomása, vagy éppen túl alacsony, annak feltétlenül muszáj beszereznie egy hatékony és minőségi vérnyomásmérőt! Viszont nem mindegy, hogy hol teszi ezt. A http://gyogyaszatiboltok.hu/index.php?route=product/search&search=omron%20v%C3%A9rnyom%C3%A1sm%C3%A9r%C5%91 oldalon megtekintheti az újfajta, színvonalas vérnyomásmérőket, amelyek manapság már digitális formában kerülnek eladásra. A rendszeres vérnyomásmérés segíthet megelőzni a tüneteket, illetve a komolyabb betegségeket. Tudta, hogy amikor valakinek magas a vérnyomása, akkor abból semmit nem érez?

Bővebben...

Mindig is ragyogóan fehér fogakról álmodott, de a természet nem volt ilyen kegyes Önhöz? Esetleg a dohányzás, kávézás maradandó nyomait viseli fogain és egyetlen fogkrém sem hozta meg a várt hatást? A fogfehérítés napjainkban elengedhetetlen sokak számára ahhoz, hogy megjelenésük mind a munka, mind a magánélet területén tökéletes legyen. Honlapunkon, a top-dent.hu oldalon megismerheti a mosonmagyaróvári rendelő szakembereit, akik mind az esztétikai fogászat, mind a kezelések kapcsán állnak a páciensek rendelkezésére.

Bővebben...

A sportolók, testépítők a kívánt testalak elérése érdekében tömeget növelnek. A tömegnövelés nemcsak a nagymennyiségű táplálék beviteléről szól. Fontos, hogy a tömegnövelők olyan ételeket fogyasszanak, amelyek hatékonyan épülnek be a szervezetbe, növelik az izomméretet. A tömegnövelő étrend hatékony módszer a testépítéshez. Az étkezések folyamán a testépítők sok fehérjét fogyasztanak, ami nemcsak a tömeget növeli, hanem edzés folyamán beépül az izomsejtekbe. A tömegnövelő étrendhez hasznos segítséget kínál a weboldal. A felületen megtalálható táplálkozási javaslat táplálék kiegészítők fogyasztását is ajánlják a megfelelő eredmény elérése érdekében.

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu