Túlzott tévénézéssel, fokozott monitorhasználattal könnyen megerőltethetjük szemünket, ami szemszárazsághoz vezethet. Kemény kontaktlencse viselése és a különböző környezeti hatások (például klíma, fűtés, por) is hasonlóan kellemetlen problémákat okozhat. A szemszárazság tünetei a szúró, égető, viszkető érzés és a homályos látás. Ilyenkor ahelyett, hogy reflexszerűen megdörzsölnénk a szemünket, érdemes lenne valamilyen szemcseppet alkalmazni, ugyanis a szemfelszín nedvesítése sokkal hatékonyabb módszer a szemszárazság tüneteinek enyhítésére. Fontos rövid időn belül helyreállítani a szem felszínét borító könnyfilm ideális méretű rétegét, ugyanis ezzel nemcsak a kellemetlen tüneteket szüntetjük meg, hanem a szem egészségét is óvjuk, és elkerülhetjük a szaruhártya károsodását. Az Artelac® CL (www.artelac.hu/termekek/artelac-cl-szemcsepp) elsősorban megnyugtatja és felfrissíti a szemet, alap megoldást nyújtva a szemszárazságra. Emellett elősegíti a szemfelszín nedvesedését szemszárazság-érzés vagy a szem fáradtsága, esetleg a szemben jelentkező égő érzés esetén.

 

Egyszerűen és könnyen használható, a szem felületére merőlegesen tartott tubus megnyomásával adagolható, az alkalmazási előírásoknak megfelelően. Az Artelac® CL fontos tulajdonsága, hogy kemény kontaktlencsék viselése közben is alkalmazható, így nem kell eltávolítanunk a kontaktlencsét a szemszárazság kezelésekor. Lágy kontaktlencsével nem alkalmazható, ilyen esetben ajánljuk az Artelac® Splash vagy Artelac® Rebalance szemcseppet! A termékről további információkat találhat a www.artelac.hu/termekek/artelac-cl-szemcsepp weboldalon.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu