A szemszárazság kialakulásának veszélye az átlagosnál nagyobb mértékben veszélyezteti az irodai környezetben munkát végző, számítógép előtt ülőket, akik a nap nagy részében intenzíven használnak monitort, tabletet vagy okostelefont. A klímaberendezés működése fokozza a szem felületét védő könnyfilm párolgását, a folyamatos monitorhasználat pedig csökkenti a pislogási gyakoriságot, ami szintén a szem kiszáradásához vezet. Amennyiben gyakran tapasztal viszkető, szúró vagy égető érzést szemében, érdemes kipróbálni az Artelac® TripleAction (www.artelac.hu/termekek/artelac-tripleaction-szemcsepp) hármashatású nedvesítőszert, mely a szem felszínén maradva erőteljes nedvesítést biztosít a tünetek azonnali és tartós enyhítése érdekében.

A szemet védő könnyfilm normális mennyiségéhez három lényeges hatásra van szükség: a párolgás csökkentése, a folyadéktartalom helyreállítása és a nedvességtartalom megkötése. Ha már használt száraz szem kezelésére szemcseppet, de a panaszok intenzitása nem csökkent, az Artelac® TripleAction komplex összetételének köszönhetően megoldást nyújthat problémájára. A termék naponta akár többször is használható, alkalmazása innovatív adagolórendszerének köszönhetően egyszerű és kényelmes.

 

Az Artelac® TripleAction előnyeiért, további információkért és hasznos tanácsokért látogasson el a www.artelac.hu/termekek/artelac-tripleaction-szemcsepp weboldalra.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu