Elképesztően népszerű banki termék a személyi kölcsön, sokan azonban elenyészően keveset tudnak róla. Márpedig, ha az igénylő nincs birtokában minden információnak, akkor sokkal nehezebben találja meg azt a személyi hitelt, amelyet biztosan, a családi kassza veszélyeztetése nélkül tud törleszteni. A Hitelválasztó Portál segít a tájékozódásban, hiszen minden, a személyi kölcsönnel kapcsolatos információt leír. Bónusz, hogy személyi kölcsön kalkulátor is működik a honlapon, a kalkulátor a megadott adatok alapján pillanatok alatt hasonlítja össze a bankok ajánlatait, így pedig megkönnyíti a választást.

Bővebben...

Áruhitele, személyi kölcsöne, személyi hitele, munkáltatói kölcsöne, önkormányzati kölcsön, gépjárműhitele van? Ha csak egyet is fizet ezek közül, már megérheti, hogy hitelkiváltással éljen, s különösen jól jöhet a lehetőség kettő vagy több kölcsönnél. A hitelkiváltás lényege, hogy a korábban meglévő hiteleket kifizetjük egy, a meglévőknél lényegesen kedvezőbb kamatozású, alacsonyabb törlesztésű adósságrendező hitellel. A hitelkiváltáskor jellemzően jelzálogalapú hiteleket kínálnak: azért csökkenhet jelentősen a havi törlesztő, mert ezeknek a hiteleknek alacsonyabb a kamata, mint a többinek. A hitelkiváltással egyébként nemcsak a törlesztőrészlet csökkenhet, hanem egyszerűbbé is válik az igénylő élete, hiszen többféle kölcsön helyett egyet, egy helyre törleszt.

Bővebben...

Hitelkalkulátor? Most elmondjuk, mire is jó valójában. A legtöbb bank és pénzintézet működtet a honlapján hitel kalkulátort ugyanis az segít az érdeklődőknek a tájékozódásban. Kétmillió forint kellene három évre. Négyre? Ötre! Legyen inkább három millió vagy a másfél is elég? A személyi kölcsön kalkulátorral az összes lehetőség könnyen összehasonlítható, és a beállításokat módosítva kérdésinkre is gyorsan választ kaphatunk.

Bővebben...

Itt van a nyár, ideje kicsit felújítani a lakást, megejteni valamilyen régebb óta tervezett beruházást, vagy csak kiszakadni a mindennapokból, és nyaralást szervezni a családnak. Egymillió forintból külön-külön vagy akár együtt valóra válthatóak a tervek, a Citibank pedig segít a megvalósításban.

Bővebben...

Amennyiben Önnek egy olyan tőkeerős és jól prosperáló vállalkozása van, amelyik képes arra, hogy belső forrásokból finanszírozza a növekedéshez szükséges fejlesztéseket, akkor a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramjára se lesz szüksége. Minden más esetben azonban, ha szeretné, ha a cége növekedjen és fejlődjön, akkor érdemes megpróbálkozni a Növekedési Hitelprogram felvételével, hiszen az alacsony kamatozás és a kedvező feltételek biztos segítséget nyújthat abban, hogy fejlessze vállalata piaci esélyeit. Manapság már egyetlen vállalkozás sem építhet hosszú távon csak és egyetlen bevételi formára. Szükség van arra, hogy a piac változásait folyamatosan nyomon követve fejlődjön és változzon, hogy minél több lábon álljon, hiszen a legújabb igényeket kielégítő tevékenység, amelyet az alacsony kamatozású hitelprogram segítségével elindíthat a vállalkozás a későbbiekben esetleg a lehető legfontosabb eleme lehet a vállalkozás tevékenységének, sőt akár az a forgatókönyv is lehetséges, hogy az lesz a vállalkozás későbbi fő profilja. Ezeket a szempontokat is érdemes mérlegelni, mikor azt mérlegeljük, hogy szüksége van-e a vállalkozásunknak hitelre.

Amennyiben korábban felvett hiteleit már csak nagyon nehezen tudja törleszteni, akkor megoldást nyújthat az Ön számára a hitelkiváltás, más néven adósságrendező hitel. Az adósságrendezés lehetőséget nyújt mindenkinek, aki régi típusú hitellel rendelkezik, hogy pénzt takaríthasson meg. A hitelkiváltás segítségével hitel és kölcsön törlesztői akár több ezer forinttal lehetnek kevesebbek havonta!

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu