Ha a raklapokról beszélünk, szinte mindenki azonnal az eur raklapra vagy az egyutas raklapra gondol. Az eur raklap mérete, az eur raklap ára, az eur raklap vétele, az eur raklap szabványa és a többi – ezek a hívószavak kerülnek elénk. Pedig a P&P Budafok egyedülálló szakmai újítással jelentkezett a raklappiacon: az újrahasznos raklappal. Az újrahasznosított raklap minden felelősen gondolkodó ember fontos elveinek megfelel: egyszerre környezettudatos és költséghatékony megoldás. Az újrahasznosított raklapokat egyrészt tényleges hulladékból készítik, másrészt a hazánkba érkező, szabványon kívüli raklapokat alakítják át úgy, hogy megfeleljenek a hazai raklapszabványoknak.

Bővebben...

Képzeljük el a nagy raktárakat, amelyeken akár több cég is osztozik. A szalvétaszállítmánytól a törékeny sütőtálakig mindent ugyanazon a helyen tárolnak. Persze minden dobozban van, de ezeket lehetetlen volna egyesével mozgatni. Gépek persze rendelkezésre állnak, de miként lehetne a dobozokat úgy megemelni, megfogni, hogy ne sérüljenek? Erre szolgál a raktározásban a raklap.

Bővebben...

Amennyiben irodát szeretne bérelni, vagy éppen fordítva, kiadó irodaháza van, érdemes felkeresnie az irodakereso.info-t. Az áttekinthető és informatív honlapon ugyanis jól szervezett keretek között találkoznak az igények. A részletek megadása után a keresőben máris kutathat az instant irodák, most még épülő vagy azonnal bérelhető, zöld minősítéssel rendelkező környezetbarát, A, B vagy C kategóriás irodaházak után.

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu