Sokan a mindennapi feladathalmazból virtuális világba, akár játékokba menekülünk. Ez a fajta kikapcsolódás azonban nem kell, hogy amolyan zsákutca, félmegoldás legyen. A  Letsplay.hu bevallottan azért jött létre, hogy iránytűt kínáljon a techvilág iránt érdeklődőknek. Legutóbb például a Watch Dog 2-t mutatja be, az Ubisoft hackelős világában a varázslatos San Franciscóban kalandozhatunk, akár háromféle játékstílusban is. Érdekes ismertetőt közöl a Horizon Zero Down-járól, pontosabban a gépekből álló világ fejlesztői naplójáról. Ha nem hangoznak idegenül ezek a címek, akkor garantáltan a letsplay rendszeres olvasója lesz.

Bővebben...

Ha valódi kikapcsolódásra vágyik, nem kell messze mennie. A 11-es úton, Szentendrén igazi izgalmak várják. Az airsoft napjaink népszerű csapatépítő programja, amely garantáltan kikapcsolódást nyújt mindenkinek, aki airsoft fegyvert ragad. Az ersoft évtizedekkel ezelőtt Japánból indult, katonai játék, így mi sem lehetne stílusosabb, mint hogy a szentendrei airsoft pályát a volt szovjet laktanya területén alakították ki. Az erszoftot eleve terepen játsszák, Szentendrén pedig több természetes és mesterséges fedezékkel ellátott, ásott árkokkal rendelkező airsoft pálya várja a maximális kikapcsolódásra vágyókat.

Bővebben...

Önfeledt kikapcsolódásra vágyik családjával, munkatársaival vagy esetleg barátaival? A lasertag az a játék és aktív kikapcsolódás, ami igazán jó hangulatot biztosít. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a paintballhoz hasonló harci szimuláció, amelyet az ott megszokott, néha fájdalmas ütésekkel járó festékgolyók helyett teljesen ártalmatlan infrasugarakkal működő fegyverekkel játszanak.

Bővebben...

Igazán jó napja lehetett „ tzsoca „ az egyik elismert hazai online kaszinó regisztrált felhasználójának, mert talán ő lett az első helyi játékos, aki jackpotot nyert a népszerű Mega Fortune online nyerőgépes játékon.  Saját elmondása szerint soha nem játszott és nem is fog a pénztárcájához képest magas téten játszani.

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu