Bizony elmondhatjuk, hogy az öntözőrendszer felhasználói oldalról egyre csak növekvő tendenciát mutat, amely igény kielégítését viszont hazánkban a piac méretéhez képest sokkal több öntözéstechnikai importőr kívánja kielégíteni, mint amennyi már bőven elég lenne. Sajnos e tekintetben én úgy érzem, hogy az öntözőrendszer általános árát és a telepítők minőségbeli munkáját is ez a helyzet nagyban változtatja, ami a piac megítélésének sem tesz túl jót.

 

Bővebben...

Szerintem egyértelműen attól, hogy az öntözőrendszert szerelő szakember mennyire képzett, mennyire gyakorlott és mennyire korrekt! De legfőképpen ez utóbbitól! Ha a professzionális öntözőrendszer kategóriából választunk – amelyeket az USA ipara hoz létre -, akkor a véleményem szerint egyáltalán nem számít a márka.

Bővebben...

Nem véletlen kapták az öntözőrendszerek korunk háztartási berendezései közül a leghatékonyabb elnevezést! Ugyanis a minőségi öntözőrendszerek teljes mértékben megfelelnek minden olyan követelményeknek, amit a kert olcsó és biztonságos megöntözése, a fenntarthatóság szelleme, illetve a világ gyorsabb élettempót megkövetelő változásai idéznek elő! Számos olyan szempont van, aminek megfelel ez a berendezés, amiről talán nincs is elég kommunikáció, mivel, ha lenne, akkor annyira elterjedtté válnának az öntözőrendszerek, hogy az lenne a csoda, ha valahol nincs! Miért? És mik ezek a kvalitások, amelyek ennyire meggyőzőek lehetnek?

Bővebben...

A szolgáltatásainkat négy fő részre tudnám bontani. Az első, hogy öntözéstechnikai szaküzlet vagyunk, ahol automata öntözőrendszerek alkatrészeit és kiegészítő termékeit tartjuk állandó készleten, valamint állandó nyitva tartással várjuk a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ügyfeleket. Három profi öntözéstechnikai óriás termékeit áruljuk, amelyek nagyban lefedik a hazai öntözőrendszereket márkájuk tekintetében.

Bővebben...

Az automata öntözőrendszer egy olyan kerti berendezés, amely a kertben teljesen láthatatlan módon van beépítve a föld alá és csak az öntözési funkciója ellátásakor – azaz a működése alatt – észlelhető, hiszen ilyenkor a szórófejek kiemelkednek, és jól láthatóan bocsájtják ki a vizet a megfelelő helyekre. Gyakran automata öntözőberendezésnek vagy locsolórendszernek is szokták nevezni.

 

Bővebben...

Többféle szempontból is különböznek az automata öntözőrendszerek egymástól. Ezek lehetnek egyrészről a márkabeli különbségek, másrészről a funkcióbeli különbségek. Léteznek professzionális öntözőrendszerek, amely idetartozó márkákat kivétel nélkül amerikai cégek gyártják. Ezek némelyike évtizedek óta fejleszti az alkatrészeit, és az öntözés hagyománya több mint 100 évre tekint vissza.

Bővebben...

A következőkben azoknak szolgálok pár ötlettel, tanáccsal, akik az öntözőrendszer házilag történő elkészítése mellett döntenek. Kezdjük a legelején. A folyamat közel azonosan kell történjen az öntözőrendszer házilag előkészített és lefektetett változatánál és egy szakember által megalkotott berendezés összeszerelésénél, ha azt akarjuk, hogy működjön is. Mindkét módszernél az első lépés a feltérképezés, a kert lehetőségeinek felmérésével.

 

Bővebben...

Az automata öntözőrendszer témakörében sajnos még mindig sok félreértés, tévhit, illetve hamisadat van. Ebben a cikkünkben ezeknek a szétoszlatásával foglalkozunk, felvetve az automata öntözőrendszerről képződött tévhitet, és igaz adatok megválaszolásával tesszük helyre a dolgot.

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu