Ajánljuk Önnek... Ilyen címmel is közölhetnénk az írást, amelyben arról lesz szó, miért, kinek érdemes lakásbiztosítást kötnie az MKB Biztosítónál. A most vásárolt házra, lakásra ajánlatos lakásbiztosítást kötni, illetve akkor is érdemes körülnézni a piacon, ha elégedetlen a jelenlegi üzleti partnerével, és a biztosítási évfordulókor valamilyen kedvező díjú, korszerű biztosításra cserélne. Nemcsak lakástulajdonosok, lakást bérlők is köthetnek biztosítást, amellyel ingóságaikat, vagyontárgyaikat biztosíthatják. Ma már nem is lehet kérdés, hogy a lakásbiztosítással felkészülhet a váratlan káreseményekre, így nem kell tartani a különböző félelmektől, káresetektől.

Bővebben...

Amikor a megtakarításról esik szó, legtöbben azonnal a betéti kamatokat kezdik vizsgálni. Nem véletlenül, hiszen ez az egyik legfontosabb szempont, amikor arról határozunk, hogy lekötjük pénzünket. A különböző hitelintézetek a piaci versenyben igyekeznek minél jobb betéti kamatokat kínálni, hiszen ők is tisztában vannak azzal, hogy csak így tudják magukhoz vonzani a leendő és a megtartani a meglévő ügyfeleiket.

Bővebben...

Noha a kötelező biztosítással ellentétben a casco biztosítást nem muszáj megkötni, számos tulajdonos vagy üzembentartó előrelátóan mégis úgy dönt, hogy nem szolgáltatja ki magát az esetleges önhibán kívül bekövetkező káreseteknek és bebiztosítja magát a cascóval. Ne történjen baj, ám fontos tudni, mi a teendő, ha mégis balesetet szenvedünk.

Bővebben...

Miért kedvező az online számlanyitás? Mert gyors és egyszerűen elvégezhető otthonról is számítógép és internetkapcsolat segítségével. A bankok leendő ügyfelei kedvelik ezeket a kényelmi funkciókat, hiszen rengeteg időt, energiát és pénzt is megtakaríthatnak. Apropó pénz. Nem csak az online számlanyitás által spórolhat, hanem a bankszámla helyes megválasztásával is.

Bővebben...

Túl sok a teher, és nem látja a kiutat? Nem kell a csodára várni, hiszen az adósságrendező hitel megoldást nyújthat a mindennapok emésztő problémáira. A korábbi magas kamatozású hitelkártya, valamilyen személyi kölcsön, vagy egyéb tartozás törlesztés jelentette költség a múlté lehet, ugyanis az adósságrendező hitel mindezt kiváltja.

Bővebben...

Talán nem mindenkinek egyértelmű, miért nem érdemes kizárólag az államra bízni a nyugdíjbiztosítását, hanem saját kézbe venni az irányítást, és öngondoskodással készülni a nyugdíjas évekre. Az előtakarékosság egyszerre praktikus forma a befektetésre és az öngondoskodásra.

Bővebben...

Sokan idegenkednek az online bankolástól, illetve néhányan maguktól a bankszámláktól is. Pedig a készpénzhasználat sokszor drágább, mint a bankkártyás fizetés: a bankjegyek elhasználódása és cseréje nagy költséget ró a központi költségvetésre, így áttételesen az adófizetőkre is. Ellenben a bankszámlákkal rugalmasan, nyitvatartási időtől függetlenül intézhetők a banki ügyek. És az AXA Banknál már így működik ez a bankszámlanyitással is. A modern, áttekinthető felületen, a www.axabank.hu/oke oldalon pontos leírás után néhány perc alatt online számlát nyithat. Így aztán nem kell sorban állnia, időigényesen várakoznia, hanem a nap bármelyik szakában már a kezdetétől fogva elintézheti a bankszámlanyitást.

Bővebben...

A piac törvényszerűségei és a világ átalakulása miatt a fizetések egyre inkább a bankkártyákkal valósulnak meg. Bevett szokás, hogy ma akár már a szórakozóhelyen is bankkártyával fizetünk, pláne igaz ez a kereskedelem egyéb területeire. Azaz lassan nélkülözhetetlen, hogy bankszámlával rendelkezzünk. A piacon jelentős a kínálat, a választás mégsem könnyű. Pontosabban eddig nem volt könnyű, ugyanis az AXA Bank OKÉ bankszámlacsomagjai eddig nem látott előnyöket kínálnak a szerződő félnek. Lássuk őket pontokba szedve:

1. Online bankszámlanyitás - időt és pénz takaríthatunk meg akkor, ha a Bank online felületén az áttekinthető internetes űrlapot kitöltve nyitunk bankszámlát. Az online számlanyitás gyors, egyszerű, senkire sem kell várni és a kellő részletességű tájékoztatás is nyugodtan elolvasható.

Bővebben...

Számos cég vagy vállalkozás él a faktoring lehetőségével. Írhatnánk követeléskezelést is, a lényeg ugyanaz. Amikor az adott cég szeretné számláján látni az árbevételt a nyitott számlakövetelés helyett, a jövőben befolyó számlakövetelését eladja valamelyik pénzügyi szolgáltatónak, amely előre kifizeti az adott összeget. Sok induló, tőkeszegény vagy veszteséges vállalkozásnak nyújt ez mentőövet. Ráadásul biztonságosan, mivel ez nem hitelfelvétel, nem kell hozzá fedezetet biztosítani (jelzálogot vagy mást).

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu