Sokan idegenkednek az online bankolástól, illetve néhányan maguktól a bankszámláktól is. Pedig a készpénzhasználat sokszor drágább, mint a bankkártyás fizetés: a bankjegyek elhasználódása és cseréje nagy költséget ró a központi költségvetésre, így áttételesen az adófizetőkre is. Ellenben a bankszámlákkal rugalmasan, nyitvatartási időtől függetlenül intézhetők a banki ügyek. És az AXA Banknál már így működik ez a bankszámlanyitással is. A modern, áttekinthető felületen, a www.axabank.hu/oke oldalon pontos leírás után néhány perc alatt online számlát nyithat. Így aztán nem kell sorban állnia, időigényesen várakoznia, hanem a nap bármelyik szakában már a kezdetétől fogva elintézheti a bankszámlanyitást.

Ingyenes bankszámla

Az időspórolás mellett jelentős összegeket is megtakaríthatnak az ügyfelek: akik bizonyos, a Bank által előre meghirdetett feltételeket is teljesítenek online megnyitott bankszámlájukon, azoknak teljesen ingyenes a számlavezetés. Az előbbieken túl az AXA Bank számla csomagjai esetében ráadásul akár ingyenes csoportos beszedési vagy átutalási megbízásokra vonatkozó kedvezményt is igénybe vehet az ügyfél.

Akár 20.000 Ft jóváírás és garancia

Az AXA Bank egyedülálló módon kedvez ügyfeleinek: akik a hirdetményben leírt akciós feltételeket teljesítve online nyitnak bankszámlát, azoknak az OKÉ2, OKÉ3 vagy OKÉ4 bankszámlatípustól függően 5, 10 vagy 20 ezer forintos jóváírás érkezik az újonnan megnyitott bankszámlájukra. Amennyiben egy év a Bank által meghirdetett számlahasználat után az ügyfél elégedetlen a szolgáltatással, az AXA Bank újra jóváírja a bankszámla megnyitásakor is jóváírt összeget, azaz maximum 20 ezer forintot. Minden további információt megtalál fent hivatkozott honlapjukon.

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu