Túl sok a teher, és nem látja a kiutat? Nem kell a csodára várni, hiszen az adósságrendező hitel megoldást nyújthat a mindennapok emésztő problémáira. A korábbi magas kamatozású hitelkártya, valamilyen személyi kölcsön, vagy egyéb tartozás törlesztés jelentette költség a múlté lehet, ugyanis az adósságrendező hitel mindezt kiváltja.

adósságrendezés

Mit kell tudni az adósságrendező hitelről?

Az adósságrendezés lényege, hogy a tartozások átcsoportosításával jelentősen faraghat a havi törlesztés összegén. Kezes és ingatlanfedezet nélkül igénybe vehető a hitel, amelynek további nagy előnye, hogy forintalapú. Ennek hála nem kell attól tartani, hogy a devizaárfolyam változása miatt egyik napról a másikra megugrik a havi visszafizetendő összeg, és felborul a költségvetés. Az adósságrendező hitel igényelhető összege 400 ezer forinttól 6 millió forintig terjed. Kedvező kamattal is igénybe vehető az adósságrendező hitel, amelyet gyors elbírálást követően már meg is kaphat.

Amennyiben az adósságrendezés felkeltette az érdeklődését, a Citibank weboldalán gyors regisztrációt követően azonnal igényelheti, illetve a kalkulátorral kiszámolhatja, hogy mekkora adósságrendező hitelre lenne szüksége, és hogy mennyit takaríthat meg havonta.

THM: 14,4%-26,1%

Cikk megjelenése: 2015.05.19.

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu