A piac törvényszerűségei és a világ átalakulása miatt a fizetések egyre inkább a bankkártyákkal valósulnak meg. Bevett szokás, hogy ma akár már a szórakozóhelyen is bankkártyával fizetünk, pláne igaz ez a kereskedelem egyéb területeire. Azaz lassan nélkülözhetetlen, hogy bankszámlával rendelkezzünk. A piacon jelentős a kínálat, a választás mégsem könnyű. Pontosabban eddig nem volt könnyű, ugyanis az AXA Bank OKÉ bankszámlacsomagjai eddig nem látott előnyöket kínálnak a szerződő félnek. Lássuk őket pontokba szedve:

1. Online bankszámlanyitás - időt és pénz takaríthatunk meg akkor, ha a Bank online felületén az áttekinthető internetes űrlapot kitöltve nyitunk bankszámlát. Az online számlanyitás gyors, egyszerű, senkire sem kell várni és a kellő részletességű tájékoztatás is nyugodtan elolvasható.

2. Ingyenes a bankkártyás vásárlás bel- és külföldön egyaránt.0 forintos bankszámla

3. Nulla forintos bankszámlavezetési díj - nem véletlenül nevezik 0 forintos bankszámlának. A Bank az általa meghirdetett feltételek teljesülése esetén egy fillért sem számít fel a nála vezetett bankszámla vezetéséért.

4. Számos kedvezmény elérhető az internetbankos ügyintézés során a meghirdetett feltételek teljesítésével, így például: havi egy csoportos beszedési megbízás, havi egy eseti és rendszeres átutalási megbízás is ingyenes a Bank által meghatározott összeghatárig, miután Ön élt az online bankszámlanyitással.

5. Öt százalékos pénzvisszatérítést is kaphat bankkártyás vásárlásai után, az akár már ezer forint összegű kártya-kibocsátási díj ellenében elérhető AXA World MasterCard® bankkártyával, és emellett akár havonta négyszer a világ bármely pontján ingyen vehet fel készpénzt, prémium utasbiztosítást kap ingyen 50 millió forintos kártérítési limittel.

A részleteket itt találja

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu