Mindinkább tért nyer az internetes vásárlás, manapság sokan szinte mindent webáruházakban vesznek meg. A háztartási cikkek piaca tökéletesen alátámasztja a trendet, hiszen gyorsabb, egyszerűbb, kényelmesebb mosogatógépet, mosógépet, nescafe dolce gusto kávéfőzőt, notebookot, digitális képkeretet, powerbankot, vagy éppen e-book olvasót az interneten rendelni, de a tablet vásárlás, a router vásárlás, sőt a drón vásárlás is egyszerűen kivitelezhető a világhálón. A XLO nevű műszakicikk-áruházban még csak regisztrálni sem szükséges ahhoz, hogy megrendeljük a kiválasztott terméket. Mégis, megéri bejelentkezni, hiszen ekkor számos kedvezmény, törzsvásárlói akció válik elérhetővé.

Bővebben...

Többen rossz gyerekkori élmények miatt nemcsak nem szeretnek fogorvoshoz járni, szinte elvonszolni sem lehet őket a fogászatra. Még akkor sem, amikor égetően szükség van a szakemberre. A kezdetben kicsinek tűnő baj (nem teljesen tiszta a fog, néha fáj, és még sorolhatnánk) komolyabb fogászati problémákká nőheti ki magát. Az Uniklinik Zuglói Fogászaton segítenek abban, hogy a fogászati kezelés ne legyen rossz és maradandó emlék. A klinika az 1997-es megalapítása óta azzal (is) vívta ki az elismertséget, hogy ügyfélközpontú ügyintézéssel és kezeléssel fogadja a pácienseket. Az orvosok, az asszisztensek és a kezelés összes szereplője tudja, hogy a fogászati székben alapvetően nem kellemes eljárásnak van kitéve a páciens, ezért mindent elkövetnek annak érdekében, hogy fájdalommentessé és emberközpontúvá tegyék a kezelést.

Bővebben...

Elege van már abból, hogy hetek, hónapok óta eredménytelenül próbálkozik az álláskereséssel? Úgy érzi, hiába látni álláshirdetéseket, mintha egyiket sem önre szabták volna? Hiába lapozza át nap mint nap az állásajánlatokat, még mindig nincs munkája? Könnyítse meg a saját életét, és keresse fel a Humánia HRS nevű állásközvetítőt. Az cégnek köszönhetően az álláskeresés Budapesten és az ország bármely pontján egyszerűsödik. Az állásközvetítőhöz való jelentkezés, sőt a regisztráció is díjmentes, és kötelezettséggel sem jár, ellenben a cég közvetítésével jó állásba juthat.

Bővebben...

Ha unja már a sorozatgyártásban készült, jó minőségű és szép, ám ugyanolyan bútorokat, vigyen újdonságot az életébe a raklapbútorokkal. Az alapvetően a szállítmányozásban használt, fából készült, masszív és strapabíró raklapokat mintha csak arra teremtették volna, hogy bútorokat készítsenek belőle. Ma már több cég foglalkozik azzal, hogy a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően készítse el a különleges raklapbútorokat, de persze sokan örömüket lelik abban, hogy odahaza, a saját két kezükkel munkálkodjanak a lakás új ékén.

Bővebben...

Diákmunkát szeretnél vállalni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A Fürge Diák iskolaszövetkezetben segítenek. A diákmunka szövetkezetben pontosan tudják, hogyan segítsék munkához a diákokat, hiszen évente húszezer diákot foglalkoztatnak. Ahhoz, hogy diák állást találj, kezdésként regisztrálnod kell a diákszövetkezetbe. Ehhez szükség lesz a nappali tagozatos tanulói, hallgatói jogviszony igazolására, a betöltött 16. életévre (iskolai szünetekben már 15 éves kor után dolgozhat a diák), a 18 éves kor alatti diáknál a szülő vagy törvényes képviselő hozzájárulására, a belépési nyilatkozat kitöltésére és a szövetkezeti vagyoni hozzájárulás megfizetésére (ez csak jelképes összeg, ezer forint, amit az első havi jövedelmedből vonnak le, és vissza is kapsz azután, hogy már nem vagy tagja a diákszövetkezetnek).

Bővebben...

Ha a raklapokról beszélünk, szinte mindenki azonnal az eur raklapra vagy az egyutas raklapra gondol. Az eur raklap mérete, az eur raklap ára, az eur raklap vétele, az eur raklap szabványa és a többi – ezek a hívószavak kerülnek elénk. Pedig a P&P Budafok egyedülálló szakmai újítással jelentkezett a raklappiacon: az újrahasznos raklappal. Az újrahasznosított raklap minden felelősen gondolkodó ember fontos elveinek megfelel: egyszerre környezettudatos és költséghatékony megoldás. Az újrahasznosított raklapokat egyrészt tényleges hulladékból készítik, másrészt a hazánkba érkező, szabványon kívüli raklapokat alakítják át úgy, hogy megfeleljenek a hazai raklapszabványoknak.

Bővebben...

Sokan a mindennapi feladathalmazból virtuális világba, akár játékokba menekülünk. Ez a fajta kikapcsolódás azonban nem kell, hogy amolyan zsákutca, félmegoldás legyen. A  Letsplay.hu bevallottan azért jött létre, hogy iránytűt kínáljon a techvilág iránt érdeklődőknek. Legutóbb például a Watch Dog 2-t mutatja be, az Ubisoft hackelős világában a varázslatos San Franciscóban kalandozhatunk, akár háromféle játékstílusban is. Érdekes ismertetőt közöl a Horizon Zero Down-járól, pontosabban a gépekből álló világ fejlesztői naplójáról. Ha nem hangoznak idegenül ezek a címek, akkor garantáltan a letsplay rendszeres olvasója lesz.

Bővebben...

Ajánljuk Önnek... Ilyen címmel is közölhetnénk az írást, amelyben arról lesz szó, miért, kinek érdemes lakásbiztosítást kötnie az MKB Biztosítónál. A most vásárolt házra, lakásra ajánlatos lakásbiztosítást kötni, illetve akkor is érdemes körülnézni a piacon, ha elégedetlen a jelenlegi üzleti partnerével, és a biztosítási évfordulókor valamilyen kedvező díjú, korszerű biztosításra cserélne. Nemcsak lakástulajdonosok, lakást bérlők is köthetnek biztosítást, amellyel ingóságaikat, vagyontárgyaikat biztosíthatják. Ma már nem is lehet kérdés, hogy a lakásbiztosítással felkészülhet a váratlan káreseményekre, így nem kell tartani a különböző félelmektől, káresetektől.

Bővebben...

Egy valóban megbízható költöztető céget keres? Feltételezem Önnek sem mindegy, hogy mikor és mennyiért költözik? Mindenki szeretné viszonylag kedvező áron, de mégis biztonságosan megoldani a költöztetést. Ha budapesti költöztetés akkor Servitius Group!

Bővebben...

Keresés

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu