Hitelkalkulátor? Most elmondjuk, mire is jó valójában. A legtöbb bank és pénzintézet működtet a honlapján hitel kalkulátort ugyanis az segít az érdeklődőknek a tájékozódásban. Kétmillió forint kellene három évre. Négyre? Ötre! Legyen inkább három millió vagy a másfél is elég? A személyi kölcsön kalkulátorral az összes lehetőség könnyen összehasonlítható, és a beállításokat módosítva kérdésinkre is gyorsan választ kaphatunk.

Bővebben...

A sport önmagunk legyőzése, a szórakoztatóipar része, amelyben a tökéletesnél is tökéletesebb produkcióra van szükség. Nem véletlen, hogy egy-egy sportoló mellett ma már nem is edző, hanem stáb dolgozik, hiszen a fizioterapeutától a dietetikuson és a sportpszichológuson át egészen a trénerig szükség van az adott terület egyedien és magasan képzett szakemberérére, mert a nüanszokon múlik a siker. Azt pedig hosszú ideje tudjuk, a táplálkozás és a táplálék-kiegészítés nem is apróságnak számít, sokkal inkább meghatározó területnek. A Panhellen Custon Supps rendszere pontosan a szövegünket nyitó kérdés megválaszolásában segít: a profi mérnökök és táplálkozási szakemberek által, 100% tisztaságú Panhellen táplálék-kiegészítők személyre szabott kiválasztását teszi lehetővé a rendszer, amelyben meg kell adni sportágunkat, az intenzitást és személyes céljainkat. Az elemek alapján a Panhellen rendszere megmutatja az ideális étrendkiegészítő-csomagot.

Bővebben...

Egyre keresettebbek a sport kamerák, s nem véletlenül. Manapság az emberek nem a retinán örökítik meg a pillanatot és raktározzák el az emlékezetükben, hanem minden pixelre, képre, videóra kívánkozik. A sport kamera pedig azért is népszerű, mert egy-egy családi nyaraláson vagy extrém sporttúrán már nem a hagyományos, drága készülékeket kell óvatosan használni, hanem a masszívra, mégis jó minőségű felvételt készítőre tervezett sport kamerát.

Bővebben...

A varicella zoster vírust kevesen, a bárányhimlőt annál többen ismerik. A vírus könnyedén terjed a fertőzött emberről a még védettséggel nem rendelkező, úgynevezett fogékony emberre.

A bárányhimlő terjedése

A légúti váladék viszi a vírust, azaz a köhögés, a tüsszentés vagy akár közvetlen érintkezéssel is fertőz a bárányhimlő. A lappangási ideje 14 nap, s a fertőzött már a tünetek megjelenése előtt 1-2 nappal képes átadni a betegséget. Bár a bárányhimlő átvészelése életre szóló védettséget ad, a vírus megmarad a szervezetben, s idősebb korban övsömört okozhat.

Milyen életkorban veszélyes különösen a bárányhimlő?

Az emberek döntő többsége, kilencven százaléka még az óvodáskor vége előtt átesik a betegségen, a maradék azonban csak felnőttkorban kapja el, márpedig a felnőttkori bárányhimlő súlyosabb lefolyású. A bárányhimlő tünetei megkeserítik a beteg gyermek s bizony a család életét is. A kicsi nehezen uralkodik magán, elkaparja a kiütéseket. Ezt előzhetjük meg azzal, hogy rövidre vágjuk a gyermek körmeit.

Bővebben...

Előbb utóbb minden ingatlan felújításra szorul. Ha nem a felmerülő károk javítását kell megoldanunk, akkor saját magunk kedvére változatunk otthonunkon. A budapesti ingatlan jó része kiadásra szánt lakás vagy iroda. Tisztasági festésnél egy vagy két rétegű fehér festék kerül a falakra, a szobafestő ez esetben nem javít, csak átfesti a felületet. Ingatlanok kiadásakor, leginkább irodák bérbeadása előtt szokták kérni.

Bővebben...

Amikor a megtakarításról esik szó, legtöbben azonnal a betéti kamatokat kezdik vizsgálni. Nem véletlenül, hiszen ez az egyik legfontosabb szempont, amikor arról határozunk, hogy lekötjük pénzünket. A különböző hitelintézetek a piaci versenyben igyekeznek minél jobb betéti kamatokat kínálni, hiszen ők is tisztában vannak azzal, hogy csak így tudják magukhoz vonzani a leendő és a megtartani a meglévő ügyfeleiket.

Bővebben...

Az élethosszig tartó gyönyörű mosolyhoz gondos és alapos fogápolás szükséges. Nem elég a rendszeres fogmosás, a cukros ételek mellőzése, évente többször fogorvosi ellenőrzésen is át kell esnünk. A kontrollok alkalmával kiszűrhetőek a rossz fogak, melyek tovább romlása kezelés útján megállítható.

Bővebben...

Noha a kötelező biztosítással ellentétben a casco biztosítást nem muszáj megkötni, számos tulajdonos vagy üzembentartó előrelátóan mégis úgy dönt, hogy nem szolgáltatja ki magát az esetleges önhibán kívül bekövetkező káreseteknek és bebiztosítja magát a cascóval. Ne történjen baj, ám fontos tudni, mi a teendő, ha mégis balesetet szenvedünk.

Bővebben...

Keresés

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu