Fővárosi iroda bérlésnél gyakran felmerül az a kérdés, hogy pontosan melyik oldalon is válasszunk irodát. Talán a forgalmas pesti, vagy éppen a dombokkal tarkított budai rész?

Bővebben...

Mostanság sajnos minden ember kevés szabadidővel rendelkezik, így egy jobban előkerülnek a különböző online megoldások minden szakmában. Ilyen az ajándékozás is, pontosabban pedig a virágküldés. Rengetegen vagyunk úgy vele, hogy ismerőseink, barátaink, családtagjaink tőlünk távolabb élnek, így nincs rá lehetőségünk, hogy minden nap tartsuk a személyes kapcsolatot.

Bővebben...

Hallott már az IaaS-ról? Ne hibáztassa magát, ha nem. Azt nem mondanánk, hogy új keletű a fogalom, mindenesetre meglehetősen speciális tudás kell az ismeretéhez. Az IaaS az „Infrastructure as a Service" angol szókapcsolat egész világon bevett rövidítése, amely a klasszikus erőforrás-bérlést jelenti.

Bővebben...

Egy dugulás igen kellemetlen lehet, hiszen általában a legrosszabb időpontban jelenhet meg a probléma, így ha pl vendégek vannak nálunk és eldugul a wc, akkor igen kínos pillanatokat élünk meg…. Mit ajánlok én? Olvassa tovább cikkemet és kiderül, hogy milyen módon kerülheti el az ilyen kellemetlen pillanatokat.

Bővebben...

Szívesen részt venne egy olyan Erdélyi túrán, ahol már magáért a helyszínért megéri ott lenni? Ahol a látvány pazar, a levegő kristálytiszta, és az élmény garantált? Ilyen Erdélyi túra a motorosszán túra, melyre bárki elmehet, legyen az akár kezdő, vagy haladó.

Bővebben...

Olyan gonoszan sorsszerűnek érezheti az ember, amikor hosszú keresgélés után, számos laptop akciót átvizsgálva, túl a – mondjuk – Toshiba notebook vagy Toshiba Satellite laptop vásárlásán (tetszés szerint helyettesíthetünk be ide márkákat), néhány nappal később valamilyen óvatlan mozdulat miatt súlyos kár keletkezik a laptopban. Ugyanez még könnyebben játszható el a külső winchesterekkel, külső HDD-kkel.

Bővebben...

A lakásbiztosítás kötése elkerülhetetlen egy hitelből vásárolt lakás esetén, mivel az jelzálogfedezetként szolgál a bank számára. Ám a meglévő lakásbiztosítás akkor is fontos, amikor hitel nélkül jutunk lakáshoz, hiszen saját érdekünk is, hogy értékeink sokáig megmaradjanak. Egy betöréses lopás, robbanás, tűzkár, villámcsapás vagy egyéb rongálódás esetén ugyanis teljesen elveszíthetjük minden vagyonunkat.

Bővebben...

Az iszlám vallásban is, hasonlóan a keresztény vallásokhoz, az angyaloknak komoly feladatuk van. A többi valláshoz hasonlóan, itt is Istennek tartoznak feltétel nélküli engedelmességgel, ám az emberek kérései alapján is segíthetnek, de mindig Istennel egyetértésben. Tehát az angyalok az iszlám vallás fő segítői. Az emberek kiemelkedő segítői az őrangyalok, akikből két fő angyal van kijelölve minden ember mellé. Az egyik a jó, a másik a rossz cselekedeteket jegyzi fel. A jó cselekedetek többet nyomnak a latban, a rossz cselekedetek pedig mielőtt feljegyzésre kerülnek, a földi halandó időt kap arra, hogy megbánja teteit, gondolatait, illetve szándékát.

 

Bővebben...

Nemcsak a lakás-, a kiadó irodák piacán is nyomott hagyott az elmúlt évek gazdasági válsága. Az eddig pangó terület lassan magához tér, ám még mindig inkább a kiadó irodát, irodaházat keresők vannak előnyben, nem pedig azok, akik tulajdonosként vagy üzemeltetőként bérbe adnák irodájukat. Azonban az, hogy a válság alatt mélypontra zuhant a kiadó irodák bérleti díja, és hogy az árképzés napjainkban is csak csekély mértékben emelkedik, legalább a két tábor egyikének jó hír.

Bővebben...

Keresés

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu