A sport önmagunk legyőzése, a szórakoztatóipar része, amelyben a tökéletesnél is tökéletesebb produkcióra van szükség. Nem véletlen, hogy egy-egy sportoló mellett ma már nem is edző, hanem stáb dolgozik, hiszen a fizioterapeutától a dietetikuson és a sportpszichológuson át egészen a trénerig szükség van az adott terület egyedien és magasan képzett szakemberérére, mert a nüanszokon múlik a siker. Azt pedig hosszú ideje tudjuk, a táplálkozás és a táplálék-kiegészítés nem is apróságnak számít, sokkal inkább meghatározó területnek. A Panhellen Custon Supps rendszere pontosan a szövegünket nyitó kérdés megválaszolásában segít: a profi mérnökök és táplálkozási szakemberek által, 100% tisztaságú Panhellen táplálék-kiegészítők személyre szabott kiválasztását teszi lehetővé a rendszer, amelyben meg kell adni sportágunkat, az intenzitást és személyes céljainkat. Az elemek alapján a Panhellen rendszere megmutatja az ideális étrendkiegészítő-csomagot.

Bővebben...

Egyre keresettebbek a sport kamerák, s nem véletlenül. Manapság az emberek nem a retinán örökítik meg a pillanatot és raktározzák el az emlékezetükben, hanem minden pixelre, képre, videóra kívánkozik. A sport kamera pedig azért is népszerű, mert egy-egy családi nyaraláson vagy extrém sporttúrán már nem a hagyományos, drága készülékeket kell óvatosan használni, hanem a masszívra, mégis jó minőségű felvételt készítőre tervezett sport kamerát.

Bővebben...

Szívesen részt venne egy olyan Erdélyi túrán, ahol már magáért a helyszínért megéri ott lenni? Ahol a látvány pazar, a levegő kristálytiszta, és az élmény garantált? Ilyen Erdélyi túra a motorosszán túra, melyre bárki elmehet, legyen az akár kezdő, vagy haladó.

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu