Hallott már az IaaS-ról? Ne hibáztassa magát, ha nem. Azt nem mondanánk, hogy új keletű a fogalom, mindenesetre meglehetősen speciális tudás kell az ismeretéhez. Az IaaS az „Infrastructure as a Service" angol szókapcsolat egész világon bevett rövidítése, amely a klasszikus erőforrás-bérlést jelenti.

Bővebben...

Olyan gonoszan sorsszerűnek érezheti az ember, amikor hosszú keresgélés után, számos laptop akciót átvizsgálva, túl a – mondjuk – Toshiba notebook vagy Toshiba Satellite laptop vásárlásán (tetszés szerint helyettesíthetünk be ide márkákat), néhány nappal később valamilyen óvatlan mozdulat miatt súlyos kár keletkezik a laptopban. Ugyanez még könnyebben játszható el a külső winchesterekkel, külső HDD-kkel.

Bővebben...

Az AQUA ELECTROMAX több mint 12 éve szolgálja ki a vásárlókat, magánszemélyeket és cégeket egyaránt. Legyen szó bármilyen informatikai, elektrotechnikai eszközről, a boltokban raktárról vagy rendelés után szinte bármi beszerezhető. Azonban az AQUA ennél tovább megy a minőségi szolgáltatás terén: hosszabb ideje kiemelt ügyfélkapcsolatot is biztosítanak. Az évtizedes tapasztalat bármikor jól jöhet adott intézmény, kis- vagy nagyvállalkozás számára.

Bővebben...

Google PageRank

Copyright © 2009-2013 Cégkeresők.eu